neděle 24. srpna 2014

Kulturní tipy na týden 24. srpna až 31. srpna


V sobotu 30. srpna 2014 se uskuteční další, v pořadí již 12. ročník tradičních oslav Dne obce Dobrá – „VELKÁ DOBERSKÁ“. Od 14 hodin bude patřit pódium dětem z mateřské školy. Pěvecký soubor Paprsek jistě potěší přítomné návštěvníky už jen proto, že na našich nejmenších je vidět, jak moc je to baví! Štafetu po nejmenších dětech převezmou školáci. A pokud vyberou „vzorek“ ze svých školních vystoupení, máme se na co těšit. Že jste v nabídce neobjevili ještě rockovou legendu? Tady je! Pavel Váně a brněnský Progres 2 jistě potěší srdce každého rockera – pamětníka. 


Sdružení dobrovolných Hasičů v Nošovicích pořádá akci nazvanou Pohádkový les. Akce se bude konat na parkovišti u Radegastova Šenku v sobotu 7. Září, začne přesně ve dvě hodiny. Na trase Vás čekají pohádkové postavičky a soutěže. Na konci trasy – na hřišti za školou – děti dostanou odměnu a je připraveno pro všechny občerstvení.

Zasedání zastupitelstva obce Raškovice se bude konat ve čtvrtek 28. Srpna od čtyř hodin v kulturním středisku v Raškovicích.


Ostatní informace
Základní škola v Rašovicích informuje, co budou potřebovat prvňáčci nově nastoupivší do žákovských let.
Na vyučování budou děti potřebovat:
čtení – složku na písmenka
psaní – zatím obyčejnou měkkou tužku, pastelky, později pero
matematika – krabička na pomůcky, 10 dřevěných kolíčků na prádlo
tělesná výchova – teplákovou soupravu, tričko, cvičky do tělocvičny, botasky – když půjdeme ven, švihadlo, míček – nejlépe tenisový (prosíme, vše podepsané)
výtvarná výchova – vodové a temperové barvy, suché pastely, voskové pastely, štětce, …

Žádné komentáře:

Okomentovat