úterý 28. října 2014

Můžete podpořit projekt základní školy v Dobré


Základní škola soutěží v rámci programu Prazdroj Lidem se svým projektem Dobrá zahrada - poznání a zábava. Tento projekt postoupil již do veřejného hlasování, které končí 31. Října. Pokud doberská škola uspěje, umožní jí to významně zlepšit svou školní zahradu. 

Cílem projektu je přebudování nevyužívaného prostoru školního atria na naučnou zahradu s dominantou suchého koryta řeky Skalická Morávka. Prostor v dětech a návštěvnících probudí zájem o přírodu, bude místem pro jejich relaxaci a trávení volného času. Vznikne zde nejen výukové a relaxační zázemí pro žáky, ale také příjemné místo pro moderní environmentální vzdělávání, projektovou výuku, volnočasové aktivity a setkávání místních obyvatel.
 
Do hlasování se mohou zapojit pouze občané starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR. Každý dvoustý hlasující bude odměněn drobným dárkem. Lidé mohou hlasovat on-line prostřednictvím portálu www.prazdrojlidem.cz, a nebo formou SMS zprávy.  Hlas tomuto projektu lze zaslat i formou SMS zprávy na tel. čísle 737 544 867 ve tvaru PLR 11

Žádné komentáře:

Okomentovat