neděle 17. května 2015

Pozvánky na akce od 18. dubna do 31. Dubna



Římskokatolická farnost Dobrá Vás srdečně zve na již tradiční „Noc kostelů“, která proběhne v pátek 29. května 2015 v kostele sv. Jiří. Je to příležitost, kdy mohou všichni lidé neobvyklým způsobem navštívit prostředí dýchající minulostí a pokorou, kdy se mohou seznámit s prostory běžně veřejnosti nepřístupnými a nahlédnout do zákulisí našeho kostela.

 Doberská knihovna Vás zve na svoji výstavu k výročí konce druhé světové války. Knihovna konkrétně píše: K 70. výročí konce 2. světové války v Evropě jsme připravili výstavu knih s touto tématikou z našeho knihovního fondu. Knihy jsou vystaveny v prostorách knihovny a čtenáři si je mohou průběžně půjčovat domů.

Raškovická knihovna pořádá další ze série hudebně-literárních podvečerů, který se uskuteční v úterý 26. Května 2015 od 17:30. „Písničky z českých muzikálů a hudebních filmů“
Na kytaru hraje Aleš Nitra, literární ukázky čte Marie Zemanová

Kulturní komise Rady obce Dobrá zve všechny malé a ještě menší na Den dětí, který se bude konat v sobotu 30. května 2015 na multifunkčním hřišti při ZŠ Dobrá od 14 hodin.


Žádné komentáře:

Okomentovat